NASCHOLING VOOR PSYCHIATERS

INTERACTIEVE PROGRAMMA'S

OVER ONS

 

        

 

LENTESON 

Lenteson maakt ruimte voor zinvol en effectief opereren van professionals.

Wij zijn sterk in het ontwikkelen, adviseren en inspireren van professionals en leidinggevenden in organisaties. Lenteson is opgericht in 2008 door Mariëtte Sontag en Taco van Lent.  

Bekijk ons PORTFOLIO

 

ONZE VISIE 

Hoe blijf je als professional geboeid door je  werk en verbonden met (de doelen van) de organisatie?

Investeren in de ontwikkeling, betrokkenheid en motivatie van professionals vormt volgens ons de wezenlijke basis voor het succes van de organisatie.

Als Vormgevers van inhoud en ambitie proberen wij professionals en leidinggevenden te ondersteunen bij het concreet vormgeven van de 'wereld in hun hoofd': hun dromen, ambities en plannen. Wij gaan daarbij uit van actieve inzet van de opdrachtgever en betrokken professionals.

Leren van en met elkaar, collegiale uitwisseling en inspiratie staan centraal in onze werkwijze. 

 

WAT DOEN WIJ?

 

# Professionele ontwikkeling

Wij bieden doelgerichte programma's voor professionele ontwikkeling, zoals:     

+  Krachtvoer: inspirerende nascholing voor psychiaters >>> 

Coaching en klankbordgesprekken >>>

+ Lesprogramma's Professionele Identiteit voor a.s. ontwerpers (HBO Kunstonderwijs) 

 

# Beleidsadvies  

Als adviseur ondersteunen wij leidinggevenden of (beleids)professionals op inspirerende wijze bij diverse werkzaamheden, o.a. op het gebied van beleid, visie en identiteit. Wij verhelderen, onderzoeken, formuleren en schrijven met u mee. 

 

# True Meetings

Wij ontwikkelen en regisseren programma's voor interactieve bijeenkomsten voor professionals, teams en andere doelgroepen in cocreatie met onze opdrachtgevers.

Ook organiseren wij via Design Café Achterhoek inspirerende bijeenkomsten voor vakinhoudelijke ontwikkeling, uitwisseling en samenwerking van creatieve professionals en ondernemers.

 

VOOR WIE?

Wij organiseren professionele ontwikkeling voor o.a.  zorgprofessionals, creatieve professionals en ondernemers en HBO-studenten. Onze opdrachtgevers voor bijeenkomsten en beleidsadvies zijn vooral leidinggevenden en beleidsprofessionals uit de non-profitsector (onderwijs, zorg en cultuur) en overheid. Bekijk hier ons PORTFOLIO >>>

  

MEER WETEN?

Neem contact op met Mariëtte Sontag via info@lenteson.nl of 06 1225 9296

 

 

Leveringsvoorwaarden   I  Klachtenprocedure  I  Lenteson is geregistreerd bij het CRKBO